BRL-V6 wordt dit seizoen uitgezonden op TV bij SBS6

 
 

Vanaf dit jaar werkt de BRL samen met SBS6 om op televisie verslag te brengen van de spannende BRL races. De uitzendingen zullen zowel over de race gaan als ook over de BRL achter de schermen. Zo is er afgelopen weekend uitgebreid gefilmd op de paddock van de BRL en zijn er diverse interviews met coureurs afgenomen.  

De eerste uitzending is aanstaande zondag 3 mei op SBS6 om 11.45 uur. Met de spannende races van afgelopen weekend is het zeker de moeite waard om te kijken!

Vorig jaar zond SBS Autosport het gehele seizoen van de Dutch Supercar Challenge uit. Iedere zondagmiddag om 11:45 uur konden kijkers genieten van spectaculaire beelden van de races, interviews en achtergrond verhalen. Ook dit seizoen doet SBS Autosport iedere zondagmiddag verslag van de DSC, maar breidt het daarnaast zijn programma ook uit met andere raceklassen waarin Nederlanders actief zijn. We noemen hierbij de Nederlandse BRL-V6 raceklasse, de Eurocup Renault Mégane Trophy met onder andere het Nederlandse Equipe Verschuur en de Amerikaanse Indy Lights met daarin de Nederlander Junior Strous. Kijken dus!